Szőlőskert apartmanházak

Keresés

Szőlőskert apartmanházak

Az apartmanházak katalógusát a képre kattintva tekintheti meg.

Galéria képek

A ház műszaki adatai

A telek A közel 1 hektáros területen kialakítandó új telkek Dunaföldvár zöldövezetében találhatóak. A lakások déli irányban tájoltak.
Lakások A helyszínrajzon 2 telek tervezett beépítése látható. Az apartmanházak saját útról közelíthetők meg. A lakások eleganciáját a reprezentatív és egymástól szeparált társasági, lakó és kiszolgáló funkciók biztosítják.
Árak Rubin: 280-320 m2 telek, 67 m2 lakótér + fedett és nyitott teraszok – Aktuális árért kérem keressen bennünket.
Zafír: 280-320 m2 telek, 88 m2 lakótér + fedett és nyitott teraszok – Aktuális árért kérem keressen bennünket.
Smaragd: 280-320 m2 telek, 111 m2 lakótér + fedett és nyitott teraszok – Aktuális árért kérem keressen bennünket.
A lakás 15 MFt-ig illetékmentes, ami használt lakáshoz képest közel 1 MFt-os illeték
megtakarítást jelent. Minden közmű bekötése benne van az árban, tehát ez kulcsrakész állapot. A burkolatok, a színek és a belső kialakítás is választható.
Az épület A telek adottságait kihasználva az apartmanház összes lakása különleges lehetőségeket rejt magában. Az apartmanok egymástól jól elkülönülnek, családi házaknak tekinthetők. A tágas külső- és belső terek és az elszeparált kert lehetővé teszi a nyugodt, zavartalan pihenést. A földszinti helyiségek kertkapcsolatosak, míg a tetőteret egyedülálló panorámája teszi különlegessé. Az épület megjelenítése és funkcionális kialakítása a mai modern építészet reprezentánsa. Törekszik a letisztult mediterrán formákra, figyelembe véve a telek adottságait. Az igények alapján állítható össze az épület 1, 2 vagy 3 szobás lakásokból. Az egyszobás apartman földszintes, a kettő vagy három szobás földszintből és emeletből áll. Minden lakáshoz parkolóhely, terasz jár.

Épületszerkezetek

Alapozás 30 cm-es vasbeton sávalap.
Teherhordó szerkezetek A felmenő falszerkezetek jó hő- és hangszigetelésű Porotherm falazóelemekből készülnek, hőszigetelő vakolatrendszerrel.
Vízszigetelés A terepszint alatti szerkezeteken mind vízszintes mind függőleges felületeken 2 rétegű talajnedvesség elleni vízszigetelés készül.
Válaszfalak Általános helyeken 10 cm vastag Porotherm kerámia válaszfallap-falazat készül.
Hő és hangszigetelések Az épület teljes külső falfelületeire 10 cm vastagságban hőszigetelés kerül. A terepszint fölött 30 cm-es magasságig lábazati vízszigetelés készül.
Külső homlokzatburkolatok Az épület teljes homlokzatfelületén hőszigetelt homlokzati vakolatrendszert alkalmazunk kombinálva természetes felületekkel.
Tető Az épület zárófödéme alacsony hajlásszögű kerámiacserép fedést kap, a zárófödémre 20 cm vastag hőszigetelés kerül.
Nyílászárók A lakások homlokzati nyílászárói fa vagy műanyag, hőszigetelő üvegezésű ablakok és erkélyajtók. Minden homlokzati nyílászáró U=1,1 W/m2K hőszigetelő értékű üvegből készül. A lakások belső ajtói fa anyagúak, pácolt felületűek.
Padlóburkolatok Az összes burkolati felépítés úsztatott kialakítású kerámia vagy parketta.
Falburkolat A falak a lakóterekben glettelés után fehér vagy pasztell színű diszperzit festést kapnak. A vizes helyiségekben a falak az ajtótok magasságig csempézettek. A konyhában alsó és felső pult között 60 cm szélességben csempe falburkolat készül.
Épületgépészet A lakások minden fogyasztása ( hideg-meleg víz, fűtés-hűtés ) egyedi mérőkkel történik.
Energiatakarékos fűtés Az épületben energiatakarékos kondenzációs gázkazános vagy hőszivattyús fűtést alakítunk ki. A hőszükséglet fedezése padló- és radiátoros fűtéssel, illetve szükség szerint a nagyobb üvegfelületek előtt padlóba süllyesztett ventilátoros konvektorokkal történik. A fürdőszobákba törölközőszárítós radiátorok is kerülnek. A nappali helyiségekben kandalló beépítésének lehetőségét biztosítjuk.
Hűtés A nyári időszakban az épület hűtését split klímával lehet biztosítani, ennek előkészítését építjük be.
Behatolás elleni védelem A lakások részleges behatolás elleni védelmét a nyílászárókban elhelyezett nyitásérzékelők és a lakóterekben, előtérben szerelt mozgásérzékelők segítségével valósítjuk meg, ezek előkészítését vállaljuk.

Egyéb tudnivalók

Módosítások nem érinthetik az épület külső megjelenését, szerkezeti rendszerét,
nem jelenthetnek minőségi visszalépést sem a közös, sem az önálló tulajdoni illetőségek műszaki paraméterei és megjelenése szempontjából,
nem jelenthetnek hátrányt a leendő tulajdonostársnak és harmadik személy részére,
nem érinthetik a projekt megvalósításának ütemtervét és az azzal kapcsolatos szerződéseket, megállapodásokat és jogokat.
Bármely változtatás végrehajtása csak az eladóval kötött kétoldalú írásos megállapodásban és a (módosítás elszámolását tartalmazó) költségvetés vevő általi elfogadása után történhet.

Letölthető dokumentumok

Katalógus